فراخوان ششمین دورۀ انتخاب پایان ­نامه کارشناسی­ ارشد و رساله دکتری برتر در زمینه سیستم‌های فازی

ارسال شده در تاریخ :

با احترام، به استحضار می‌رساند، به نویسندگان منتخب توسط انجمن سیستم‌های فازی در "ششمین دورۀ انتخاب پایان‌­نامه کارشناسی­ ارشد و رساله دکتری برتر در زمینه سیستم‌های فازی" در نهمین کنگره مشترک سیستم‌های فازی و هوشمند ایران جوائز و لوح تقدیر ویژه انجمن اعطاء خواهد شد. جهت اطلاعات بیشتر و شرکت در این رویداد به متن کامل خبر مراجعه نمایید.

با احترام، به استحضار می‌رساند انجمن سیستم‌های فازی در نظر دارد ششمین دورۀ انتخاب "بهترین پایان‌نامه کارشناسی­ ارشد و رساله دکتری در زمینه سیستم‌های فازی" را با هدف انتخاب، اهداء جایزه و ترغیب هرچه بیشتر دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی به انجام کارهای تحقیقاتی اصیل و کاربردی در قالب پایان‌نامه و رساله در زمینه سیستم‌های فازی برگزار نماید.
خواهشمند است جهت اطلاع از شرایط و مدارک لازم جهت شرکت در مسابقه به آیین­ نامه و شیوه ­نامه مربوطه مراجعه و تا تاریخ ۵ دی ماه ۱۴۰۰ مدارک مربوطه را به دفتر انجمن ارسال نمایید.
تذکر:  مدارک ناقص یا مدارکی که پس از تاریخ فوق، به دبیرخانه ارسال شود مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.
  • به نویسندگان پایان ­نامه­ ها و رساله‌های برتر در نهمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند ایران (۱۱-۱۳ اسفند ۱۴۰۰، دانشگاه بم کرمان ) جوائز، لوح تقدیر ویژه انجمن اعطاء خواهد شد.

نشانی دبیرخانه: تهران، کارگر شمالی، بالاتر از تقاطع آل احمد، خیابان پنجم، پلاک ۳۸، طبقه اول، واحد ۲
  • پستی: ۱۴۳۹۶۱۳۱۱۴
  • شماره تماس: ۸۸۶۳۹۲۸۵- ۰۹۱۲۰۲۲۳۷۴۳

جهت شرکت در این رویداد و دریافت فرم‌ها، شیوه‌نامه و آیین‌نامه به این لینک  مراجعه نمایید.

نمایه IEEE

فایل‌های مورد نیاز

خبر تصویری

چاپ مقالات منتخب در

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5)